22
Jul


Bart, je bent recent gestart bij Cloud2 en je hebt inmiddels de eerste partners bezocht voor een kennismaking. Voor wie jou nog niet kent; wie ben je en wat is jouw rol bij Cloud2?

Mijn naam is Bart Tempera Leal (Portugese vader en Nederlandse moeder… vandaar de achternaam :-)). Ik ben 34 jaar en woon in Beverwijk. Ik heb 2 zoons: Finn (7) en Sven (5). In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike en volg ik de autosport. Per 1 mei versterk ik het team als Accountmanager. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor een aantal partners en ik zal voor hen fungeren als het primaire aanspreekpunt.

Wat is je tot nu toe het meest opgevallen aan het Cloud2 team?

Het viel me direct op hoeveel kennis er in het team zit en de passie die men heeft voor de materie. We werken hier samen aan een groter doel en doen hele gave dingen. Daarnaast is de sfeer en de omgang met elkaar heel goed! Eigenlijk voelde ik me na de eerste week al behoorlijk thuis.

Hoe zorg je ervoor dat je goed op de hoogte bent van de (snelle) ontwikkelingen? 

Vooral door heel veel te vragen. Zowel aan collega’s als bij de partners. Ik wil echt goed begrijpen wat er speelt. Niet alleen aan het oppervlak, ook wat er achter bepaalde zaken ligt. Op deze manier kun je pas echt samenwerken.

Bij het horen van welke term keek je tot nu toe het meest vreemd op? 

Dit is wel een lastige… ik denk ‘bare-metal restore’ omdat de letterlijke vertaling toch niet de lading dekt.

Wat zou je graag willen bereiken in je rol als accountmanager?

Ik wil graag samen met onze partners nadenken over de manier waarop we de eindklant kunnen helpen om de meest kritieke data altijd en overal en in iedere situatie ter beschikking te hebben.

Welke vaardigheid of eigenschap zou je in de komende 12 maanden willen ontwikkelen? 

De komende tijd wil ik mezelf verder verdiepen in de materie van Backup, DR, IaaS en Hosted Desktop. Het is belangrijk om deze basis te hebben om goed te kunnen begrijpen wat er speelt.

We willen je ook persoonlijk wat meer leren kennen. Om te beginnen; wat is jouw ideale vakantie?

Mijn ideale vakantie betekent in ieder geval dat ik de zon ga opzoeken. Niet per se heel ver weg… Dit jaar gaan we kamperen in Nederland omdat de jongens dit geweldig vinden. Het hoeft ook niet heel luxe te zijn.. (dat rijmt niet helemaal met de zon opzoeken, I know ;-)).

Als je de loterij zou winnen: wat zou je als eerste kopen of doen? 

Aangezien ik gek ben van mooie auto’s ga ik voor de afgezaagde optie. Doe mij dan maar een mooie Italiaanse volbloed; De Ferrari 812 Superfast. En misschien dan ook een mooi vrijstaand (bescheiden) huisje erbij. 🙂

Als je jezelf in 1 woord moet omschrijven, welk woord kies je dan? 

Genieten.

Geplaatst door Marketing op 22 July 2019