14
Dec

Joshua, je hebt 5 woorden om jezelf voor te stellen. Ga je gang! 🙂

24, reizende huismus, humoristisch, vrolijk!

Wat is jouw rol in het team?

Bij Cloud2 ben ik verantwoordelijk voor de binnendienst. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat alle aanvragen die op onze salesafdeling binnenkomen worden doorgevoerd en alle verkoop gerelateerde vragen worden beantwoord.

Naast de binnendienst coördineer ik projecten of voer ik ze zelf uit. De projecten zijn afhankelijk van de behoefte die er is. Het ene moment zijn dit kleine projectjes zoals aanpassingen in een CRM systeem. Het andere moment gaat het om grote projecten, zoals de lancering van een nieuw product. Daarbij werk ik samen met ontzettend leuke collega’s van de sales of technische afdelingen!

Joshua

Wat vind je het tofst aan je werk bij Cloud2?

De veelzijdigheid van het werk vind ik het leukste. We zijn echt een bedrijf waar flexibiliteit belangrijk is, dus als iets beter kan, willen we dit snel doorvoeren. Hierdoor weet je nooit precies hoe je dag, week of maand gaat verlopen.

Wat is je gekste / meest opvallende eigenschap?

Gedurende de dag is mijn hoofd regelmatig bezig met het bedenken van flauwe grappen of woordspelingen. Wanneer ik het zelf erg grappig vind, ben ik geneigd om het direct met iedereen te delen. Soms is dat enorm succesvol, maar als ik heel eerlijk ben, vaak genoeg ook niet… 😉 

Welke competentie ga je in de komende 12 maanden ontwikkelen?

Zelfkennis. In zekere mate ontwikkelt dit automatisch, maar hoe snel je dit ontwikkelt, daar heb je invloed op. Ik ben daarom ook van plan om de grenzen op te zoeken van wat ik kan en beter te begrijpen waar ik goed en slecht in ben.

Waarom juist die competentie?

Ik denk dat ik het op veel gebieden gemakkelijk heb gehad in mijn leven, dus dat ik veel grenzen nog niet ben tegengekomen! Daarom mag ik hier wel wat extra stappen in zetten. Enfin, genoeg persoonlijke verhalen, volgende vraag!

Welke plek op de wereld zou je graag willen bezoeken? En waarom?

Kenya! Ik ben in Uganda en Tanzania geweest en Oost Afrika heeft mijn hart gestolen. Kenya heb ik nog niet gezien en ik zou graag Hells Gate National Park bezoeken (de ‘inspiratielocatie’ voor The Lion King) en daarna lekker duiken en relaxen op Diani Beach. Top!

Wat doe je om te ontspannen na een drukke werkdag?

Voetjes op de bank, vriendin naast me en een serietje aan! Alhoewel, ik kom vaak al ontspannen thuis na een half uurtje passief agressief bumperkleven… Aanrader!

Geplaatst door Marketing op 14 December 2018