15
Nov

We zijn trots! We mogen ons voor de derde keer op rij FD Gazelle noemen. Een titel die aangeeft dat we voor de derde keer op rij tot één van de snelst groeiende organisaties van Nederland behoren.

..maar zeker ook dankbaar

Samen met het gevoel van trots voelen we ons ook dankbaar. Dankbaar dat we op dit moment al meer dan 275 partners mogen bedienen met onze diensten. Dankbaar voor het vertrouwen dat onze partners elke dag weer in ons hebben door onze diensten aan te bieden. En zeker ook dankbaar voor de hechte relatie die we met onze partners hebben opgebouwd.

Ambitie

Alhoewel dit zeker een mooie prestatie is, zijn we nog niet klaar en zitten we vol ambitie. Natuurlijk gaan we voor vier op een rij en willen we ook volgend jaar weer behoren tot de elite club van snelst groeiende organisaties van Nederland.

Dat kunnen we niet zonder partners. We zijn ons meer dan bewust dat hun groei onze groei is. Als er dan ook zaken zijn waar we onze partners verder mee kunnen helpen om verder te groeien, hoe klein of hoe groot ook, dan vullen wij dit natuurlijk graag in!

Geplaatst door Marketing op 15 November 2017