20
Oct

In augustus hebben we je geïnformeerd over de Veeam actie waarbij je al jouw klanten tot € 750,00 aan gratis Veeam Cloud services kon geven.

Deze actie liep tot 31 september 2017. We zijn verheugd je te mogen melden dat deze actie wegens groot succes verlengd is tot en met 31 december 2017.

Hoe werkt het ook alweer? 

Jouw klanten kunnen heel eenvoudig gebruik maken van deze actie. Hieronder een kort stappenplan:

  1. De klant vraagt een code aan via de Veeam website;
  2. De klant geeft de code door aan jou en jij geeft deze vervolgens aan ons door bij het bestellen van de Veeam Cloud Services;
  3. Wij registeren de code en zorgen dat de rest in orde wordt gemaakt. Het enige dat je verder nog hoeft te doen is te wachten op de creditnota.

Alle Veeam Cloud Services die wij gedurende de geldigheid van de code aan jou factureren voor de betreffende klant, zullen worden gecrediteerd tot een maximum van € 750,00.

Zo simpel is het!

Webinar

Tijdens onze partner broadcast van Augustus zijn we uitgebreid ingegaan op Veeam Cloud Connect en de Veeam actie. Onderwerpen die we behandeld hebben zijn:

  • Hoe overtuig je jouw klant van het belang van een een offsite backup;
  • Hoe werkt Veeam Cloud Connect en hoe eenvoudig is het in te stellen;
  • Alle ins en outs van de actie.

Klik hier om de webinar terug te kijken.

Handig materiaal

Hieronder een aantal links naar handig materiaal met betrekking tot Veeam Cloud Connect en deze actie:

Als er vragen zijn, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze sales afdeling. Dit kan via e-mail: sales@cloud2.nl of door ons te bellen op het nummer: 072 82 00 286.

Geplaatst door Marketing op 20 October 2017