De Cloud2 Filosofie

Cloud2 is een jong en dynamisch bedrijf met één passie: onze partners assisteren met hun cloud-gerelateerde vraagstukken. Onze roots liggen bij Cloud Backup en Disaster Recovery. Cloud2 is een one-stop-shop op het gebied van Disaster Recovery, wij bieden maar liefst acht verschillende software aan. Wij kunnen dus oprecht stellen dat we voor elke situatie de juiste oplossing hebben!

Daarnaast bieden we onze Secure File Sync aan. Kort omschreven is Secure File Sync een synchronisatie en sharing dienst, een backup oplossing én het zakelijke alternatief voor WeTransfer. Geef verschillende gebruikers verschillende rechten en lever niet in op veiligheid! Secure File Sync werkt op alle apparaten. Client voor Windows, Mac, iOS, Android en Windows phone. Bovendien is de oplossing volledig ransomware proof.

We hebben ook Infrastructure as a Service: wij leveren een state-of-the-art platform, gebouwd met hardware van merken als IBM, Brocade en Extreme Networks. In VMWare vCloud Director krijgt u toegang tot uw eigen datacenter en kan u zelf uw product bouwen: u maakt de VMs aan, u geeft de VMs resources en u bouwt het netwerk. Bouw een product dat perfect is afgemeten op de behoeften van uw klant, elke keer opnieuw.

Partners staan bij ons centraal en we doen er alles aan om onze partners te kunnen ontzorgen, bijvoorbeeld door technische ondersteuning of marketing materiaal dat al klaar ligt voor u als partner van Cloud2.

We staan
altijd paraat!


Een gemotiveerd team

Wij bestaan uit een team van 10 personen met ieder zijn eigen specialisme. Wij hebben het geluk dat we mogen beschikken over zeer ervaren krachten. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring waarbij ze hun vakkennis uitbreiden door zich continu te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Jeroen van den Nouwland Managing Director
Jeroen van den Nouwland
Marieke Spreen Accountmanager
Marieke Spreen
Niels Holwerda Support
Niels Holwerda
Frank Wijmans Support
Frank Wijmans
Joyce Stroomer Finance
Joyce Stroomer
Peter Kuikman Beheer
Peter Kuikman
Frans Schouten Accountmanager
Frans Schouten
Martijn van Meene Sales
Martijn van Meene
Joshua Philippo Sales
Joshua Philippo

Wil jij ons team komen versterken?  Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent. Stuur een mailtje met je CV en stel jezelf voor: info@cloud2.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij hebben
verstand van zaken...