De Cloud Filosofie

Cloud2 is een jong en dynamisch bedrijf met één passie: onze partners assisteren met hun cloud-gerelateerde vraagstukken. Onze roots liggen bij Cloud Backup en Disaster Recovery. Daarnaast bieden we onze Secure File Sync oplossing aan. Met deze oplossing kunnen onze partners hun klanten voorzien van een veilige manier om overal en altijd hun data beschikbaar te hebben. Daarnaast biedt de oplossing de mogelijkheid om data op een veilige manier te delen met relaties. Dit jaar zullen we ons portfolio verder uitbreiden met IaaS diensten. Partners staan bij ons centraal. Naast goede diensten en professionele en persoonlijke support, ondersteunen we ze ook graag op het gebied van marketing en sales.

We staan
altijd paraat...


Een gemotiveerd team

Wij bestaan uit een team van 13 personen met ieder zijn eigen identiteit en specialisme. Wij hebben het geluk dat we mogen beschikken over zeer ervaren krachten. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring waarbij ze hun vakkennis uitbreiden door zich continue te verdiepen in de specialisatie.

 

Wij stellen ons graag aan u voor:

Jeroen van den Nouwland Managing Director
Jeroen van den Nouwland
Kasper de Waard Managing Director
Kasper de Waard
Marieke Spreen Business Unit Leader Backup
Marieke Spreen
Bas Kok Account Manager
Bas Kok
Niels Holwerda Support Backup
Niels Holwerda
Bart Velt Business Unit Leader Cloud Services
Bart Velt
Frank Wijmans Support Cloud Services
Frank Wijmans
Jesper Kordes Business Unit Leader Finance
Jesper Kordes
Joyce Stroomer Finance
Joyce Stroomer
Vincent Mosk Business Unit Leader Beheer
Vincent Mosk
Peter Kuikman Beheer
Peter Kuikman
Kadir Bozkurt New Business
Kadir Bozkurt
Yara Merts Marketing
Yara Merts

Wil jij ons team komen versterken?  Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent. Stuur een mailtje met je CV en stel jezelf voor: info@cloud2.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij hebben
verstand van zaken...