De Cloud2 Filosofie

Cloud2 is een jong en dynamisch bedrijf met één passie: onze partners assisteren met hun cloud-gerelateerde vraagstukken. Onze roots liggen bij Cloud Backup en Disaster Recovery. Cloud2 is een one-stop-shop op het gebied van Disaster Recovery, wij bieden maar liefst acht verschillende software aan. Wij kunnen dus oprecht stellen dat we voor elke situatie de juiste oplossing hebben!

Daarnaast bieden we onze Secure File Sync aan. Kort omschreven is Secure File Sync een synchronisatie en sharing dienst, een backup oplossing én het zakelijke alternatief voor WeTransfer. Geef verschillende gebruikers verschillende rechten en lever niet in op veiligheid! Secure File Sync werkt op alle apparaten. Client voor Windows, Mac, iOS, Android en Windows phone. Bovendien is de oplossing volledig ransomware proof.

We hebben ook Infrastructure as a Service: wij leveren een state-of-the-art platform, gebouwd met hardware van merken als IBM, Brocade en Extreme Networks. In VMWare vCloud Director krijgt u toegang tot uw eigen datacenter en kan u zelf uw product bouwen: u maakt de VMs aan, u geeft de VMs resources en u bouwt het netwerk. Bouw een product dat perfect is afgemeten op de behoeften van uw klant, elke keer opnieuw.

Partners staan bij ons centraal en we doen er alles aan om onze partners te kunnen ontzorgen, bijvoorbeeld door technische ondersteuning of marketing materiaal dat al klaar ligt voor u als partner van Cloud2.

We staan
altijd paraat!


Management team

Wij hebben het geluk dat we mogen beschikken over zeer ervaren krachten. Met een team van 45 engineers zijn we in staat om continu door te ontwikkelen en zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. We stellen graag ons management team van de Benelux aan u voor.

Jeroen van den Nouwland Managing Director
Jeroen van den Nouwland
Marieke Spreen Accountmanager
Marieke Spreen
Marco Cornelissen Manager Customer Operations
Marco Cornelissen
Jon Thordarson Manager NetOps
Jon Thordarson

Wil jij ons team komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent. Stuur een mailtje met je CV en stel jezelf voor: info@cloud2.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij hebben
verstand van zaken...